VR brillen zijn hartstikke gewild als cadeau. Of het nu een relatiegeschenk, kerstgeschenk of gewoon promotiemateriaal betreft, iedereen met een smartphone heeft interesse in een VR bril. Laat daarom een VR bril bedrukken met het logo van jouw bedrijf of organisatie. Je ziet dan je naamsbekendheid hand over hand toenemen!

Waarvoor worden VR brillen gebruikt?

Natuurlijk om filmpjes in virtual reality te kunnen bekijken. Maar ook om games te spelen. In het onderwijs en tijdens presentaties in het zakenleven worden VR brillen gebruikt om een andere sfeer aan een presentatie te kunnen geven. Je kunt bijvoorbeeld je nieuwe, nog te bouwen, bedrijfspand alvast laten zien aan je zakenrelaties en klanten (en je geïnteresseerde familieleden) door een filmpje in VR te vertonen. Je laat dan een VR bril bedrukken met het logo van je bedrijf. Geeft een virtuele rondleiding en als cadeau mogen de toeschouwers de bril houden. Is commercieel gezien hartstikke handig. Je hoeft niet te investeren in duur audio en visueel materiaal én je hebt gelijk een leuk presentje. Ook voor presentaties in het onderwijs is een VR bril bedrukken ideaal. Je laat het logo van de onderwijsinstelling op de bril drukken en kunt presentaties geven die, doordat ze in virtual reality zijn, veel beter blijven hangen bij je studenten. In het onderwijs gebeurt het vaak dat je een borg vraagt voor het gebruik van de VR brillen. Of je deelt ze één keer uit en het is de verantwoordelijkheid van de leerlingen om ‘m goed te bewaren voor momenten dat ze nodig zijn. Je hoeft dan niet telkens een VR bril bedrukken laten doen.
VR bril bedrukken

Een VR bril bedrukken, is dat duur?

Natuurlijk kost een VR bril bedrukken geld, logisch, maar je kunt het zien als een investering in je bedrijf. Het grote voordeel van een VR bril bedrukken is dat de verkoop in staffel gaat. Hoe meer VR brillen je bestelt, hoe goedkoper ze per bril worden. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt. Wanneer je een budget hebt voor reklame en een budget voor relatiegeschenken kun je deze combineren. Een VR bril bedrukken gaat lang mee. Dus zowel je reklamebudget als je budget voor relatiegeschenken worden niet onnodig belast. Uiteindelijk zal een VR bril bedrukken geld opleveren voor je bedrijf. Je zet jezelf pas echt goed op de kaart wanneer je relatiegeschenken uitdeelt die mensen echt gebruiken. Een VR bril bedrukken betaalt zich op die manier zelf terug.